Information

Kontakt os på Telefon?

+45 31 10 58 58

Social

Levering 1-3 dage
DK’s bedste priser
Personlig rådgivning
2 års garanti
Prøv en massagestol

Mit første møde med en massagestol

Min veninde havde lige åbnet sin egen butik i Valby, hun arbejder som ejendomsmægler. Og i den forbindelse havde en af hendes kunder solgt hende en massagestol.

Mit første møde og afprøvning af en massagestol skete helt u forventet, da jeg egentlig bare skulle  over og se min venindes nye butik. Hun var som altid fyldt med overskud, selvom hun havde meget travlt med mange salg. Og en arbejdsuge der lød på langt over de almindelige 37 timer. Telefonen ringede hele og tiden, og ugen var allerede booket godt op med fremvisninger af boliger. Jeg brugte tiden på at gå lidt rundt i butikken, og stødte her på en dejlig lænestol, eller det troede jeg i hvert fald det var. Jeg satte mig godt tilrette i den, og herefter kom min veninde hen, og sagde vil du prøve den? Jeg sad jo allerede godt og tilpas i den tænkte jeg. Herefter sagde hun, det er altså en massagestol. Blev lidt overrasket, da den var virkelig var pæn, og jeg havde altid tænkt at en massagestol var stor og klodset at se på. Men nej denne her var virkelig elegant, og luksuriøs at se på.

Wau en oplevelse det var at prøve denne stol, jeg startede med at sætte bluetooth til og sætte min ynglings musik på, for herefter at få en dejlig afslappende kropsmassage. Den masserede alt igennem, om end det var nakkemusklerne, om end det var armene, mine lår , ja sågar mine lægge. Det var en fantastisk omgang massage. Og når man sjældent går til massør grundet tid og økonomi, var dette bare en fed mulighed

Det der også overrasket mig meget var hvor nem den var at betjene, og hvor ligetil  den er. Den var slet ikke svær at finde ud af. Så udover den var pæn og sagtens kunne stå en butik, så bar den også super nem at anvende.

Min veninde bruger den ofte, og den er med til at give hende rigtig meget afslapning, når hun har en travl og stresset uge. Det hjælper hende med at få stresset af, og det er et køb hun ikke fortryder. Og et køb som jeg nyder godt af også, nu kommer jeg forbi hendes butik en gang ugentligt, og får mig en rigtig god og afslappende omgang massage i hendes fantastiske massagestol.